Resturanger Vid Vattnet!

Till skillnad från andra gourmetkrogar , restauranger vid vattnet så kommer deras ingredienser från lokala fiskare och de anställer kockar med särskild utbildning för att förbereda fisk- och skaldjursrätter . De sätter standarden för fin och färska skaldjur middagar , och det är därför dessa fem rätter avnjuts bäst nära havet , och som utarbetats av en särskild kock .

Hummer Bisque
Det tar en sann mästare att korrekt skapa denna sammetslena delikatess, hummer måste genomgå flera stadier av beredning (kokt, sauteed, sedan kokas). När den inte görs på rätt sätt, kan hummer bli överkokt och delikat smak kan lätt maskeras av tunga smaker så som mjölkkomponenter. Medan många fina restauranger anläggningar har denna läckra soppa, restauranger vid vattnet är mer benägna att köpa de färskaste hummer, och har rätt utbildning för att utföra denna maträtt mästerligt.

Daniel R. Blume – 2007

Crab Cakes

Ett recept som ursprungligen visades på en gammal Bay krydda kan, krabbkakor har kommit en lång väg genom kulinariska historia. Många skaldjursrestauranger har minskat dem till flufffyllda, smak härledd, friterade fishcakes. Dock kommer en sann skaldjur kock servera en autentisk krabbkakor, med den lysande stjärnan är den med färsk krabbkött, förstärkt med kryddor och färska örter, sedan lätt brynt och serveras bredvid en citronklyfta.


Mallory Dash – 2011

Diver Scallops
Scallops finns i många varianter, den finaste och dyraste måste vara ”diver” scallops, som skördas av en licensierad dykare. Att skörda ”diver” Scallops är otroligt arbetskrävande, men som ett resultat utav det, är den betraktad som de färskaste utav alla musslor med den mest autentiska smaken. Det är också det mest miljövänliga sättet att skörda Scallops, eftersom de är handplockade i stället samlas in genom muddring av havsbotten med ett nät. Fina restauranger vid vattnet är sannolikt de enda platserna du kommer att upptäcka dessa speciella musslor, och du kan vara försäkrad om att de kommer att förberedas av en kock som arbetar i nära samarbete med lokala leverantörer.
https://farm6.staticflickr.com/5131/5532826786_3d757803c9_z.jpg
Larry Hoffman – 2011

Ceviche
En traditionell Sydamerikanskt specialitet. Ceviche är en maträtt beredd med en teknik som liknar härdning, där fisken är ”kokta” med hjälp av citrusjuice. Nyckeln att behärska denna maträtt är att köpa in ultra färsk fisk eller räkor, sedan mästerligt tillämpa speciell teknik. Fisken är blöt och ”kokta” i citrusjuice och förstärkt med smak av färska örter, kryddor och tärnade grönsaker. Du kommer inte att se denna sällsynta delikatess på bara någon skaldjursmeny, men många vattnet restauranger serverar denna specialitet kyld, som förrätt.


Jorge Gobbi – 2007

Grillad hälleflundra, flundra, eller havsabborre
Vissa fisksorter är lättare att grilla än andra. Tjockare, mer fet typer som lax, tonfisk, Mahi Mahi, och svärdfisk anses lättare att grilla eftersom deras struktur inte tenderar att fastna eller falla sönder på grillen. Märket av en sann skaldjur kock är en grillad typ av delikat fisk, som hälleflundra, flundra, eller havsabborre. Korrekt grillning av fisk ger ett delikat resultat som i en läcker måltid, men kräver en expert teknik. Waterfront restauranger är din bästa chans för att hitta den bäst grillade fisken.

Karen Green – 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *